Slip kærligheden løs

(12 online foredrag/interviews om kærlighedens mysterier med forskellige eksperter)

Jeg vil hermed invitere dig til årets kærlighedsbegivenhed, den danske Telesummit: Slip kærligheden løs 2012, hvor du får mange spændende vinkler og konkrete værktøjer til dit kærlighedsliv – uanset om du er single eller i parforhold. Du vil blive klogere på kærlighedens mysterier og bedre til opleve kærlighed.

Du får 12 foredrag/interview med eksperter udi kærlighed eller andet, der vil berige dit kærlighedsliv. De fleste af disse har skrevet en eller flere bøger om deres emne, og jeg er både glad for og stolt af, at de stiller denne viden til din rådighed.

Du kan sidde hjemme i din stue og nyde en café latte eller en kop god the, mens du lytter til ugens foredrag. Eller du kan tage dem med dig, og lytte på din vej. Hvert online foredrag varer ½-1½ time.

Tusinde tak – det er virkelig guld værd og der er så meget ”gods” i det, at man kan vende tilbage til de enkelte foredrag efterfølgende. Jeg har postet rigtig mange penge i primært parterapi, men sjældent har jeg da fået så meget for pengene… J))) Pia L.

Det lyder som en floskel, men lydfiler GØR faktisk en forskel for mig! Anonym

Du kan lytte lige så mange gange du vil og hvornår du vil – når du køber Slip kærligheden løs 2012!

Så får du nemlig adgang til at downloade alle de brugbare og inspirerende guldkorn eksperterne rundhåndet deler ud af!

Hvor meget er et bedre kærlighedsliv værd for dig?

For 127 kr. kan du ikke købe en bog, og du kan slet ikke få en  terapi- eller parsession! Og skulle du ud og høre disse foredrag, ville du skulle betale over 1200 kr.

Men for kun 127 kr. får du adgang til at downloade alle lydfiler fra Slip kærligheden løs 2012! til evigt ejerskab og personligt brug. Du får ca. 9 timers koncentreret og gennemarbejdet input, det meste noget du kan gå i gang med at bruge med det samme, uanset om du er single eller i parforhold. Værsgo’ – her er de alle samlet lige klar til dig.

 

 

Her er de 12 foredrag/interviews:

Connie Kragelund er kærlighedsmentor, par- og psykoterapeut og forfatter. Hun hjælper mennesker, der bøvler med kærligheden eller selvværdet, til at udvikle den trygge tilknytningsform, så de kan opleve den ægte kærlighed. Kærligheden til sig selv og kærligheden i forhold til en kæreste. Det har hun gjort i 20 år og er en hyppig gæst i medierne. Connie Kragelund er aktuel med bogen Kærlighedens vildveje. Desuden har hun designet kærligheds transformations processen: 7 trin til kærligheden.

Sådan spænder de 4 kærlighedstyper (tilknytningsformer) ben for dig og dit kærlighedsliv – og sådan mestrer du dem, så kærligheden kan blomstre i dit liv!

 • Sådan påvirker dine kærlighedstyper dig og den anden
 • De 4 kærlighedstyper (Tilknytningsformer), hvordan opstår de og hvad er deres kendetegn
 • Sådan håndterer du bedst din egen tilknytningsformer
 • Dansen mellen dine og den andens kærlighedstyper
 • Virksomme metoder til at håndtere de 3 bøvlede kærlighedstyper (tilknytningsformer)
 • Sådan styrker du Den trygge tilknytningsform, som er den naturlige og den, hvor kærligheden kan lykkes

 

Lisbeth Fruensgaard er uddannet cand.negot. og ICF-certificeret coach og har via forskellige uddannelser specialiseret sig i stresshåndtering. Hun tilbyder uddannelse, kurser og foredrag samt personlige coachingforløb. Lisbeth er forfatter til bøgerne “Tag dig nu sammen, skat” og “Det er nu eller aldrig”. Det er hendes passion at hjælpe private, familier samt virksomheder med at skabe en stressfri hverdag fuld af glæde, overskud og energi. Lisbeth står også bag konceptet Den helstøbte leder.

Sådan skruer du op for kærligheden i familien – og sådan holder du fast, hvis du eller din partner rammes af stress eller angst

 • De 3 største hemmeligheder bag et velfungerende og kærligt familieliv
 • De 3 største fejl, som mange begår og derfor må nøjes med at drømme om det (familie)liv, de i virkeligheden ønsker
 • Familien i krise – sådan overkommer du stress, angst og andre udfordringer med kærligheden i behold

 

Mette Haulund  er parforholds- og skilsmissecoach og stifter af parforholdsraad.dk og skilsmisseraad.dk, Danmarks største online samlinger af viden, opgaver og ressourcer indenfor parforhold og skilsmisser. Mette arbejder målrettet med at optimere livet for det enkelte menneske. Mette hjælper par og enkeltpersoner med at finde kernen i deres parforhold og kæmpe for at bevare kærligheden, eller med at komme bedst gennem en skilsmisse og videre i livet på en god måde.

Sådan bevarer du glæden og kærligheden i dit parforhold – også efter mange år sammen

 • Når omverdenen bestemmer over parforholdet
 • Derfor kommer negative tanker og skænderier nemt til at fylde for meget
 • Når der går for meget hverdag i dit parforhold, og praktiske opgaver, negative tanker, forskelligheder og afstand mellem jer kommer til at fylde for meget
 • En simpel, men virksom strategi til at bevare glæden, nærheden og kærligheden

Efter teleklassen ved du præcist, hvordan du kan gøre forskellen i dit parforhold – og bevare glæden, nærheden, dialogen og kærligheden mellem jer, også efter mange år sammen med din partner.

 

Katrine Axholm er parterapeut, uddannet i København og Los Angeles. Hun er gift på 16. år og har to børn på 9 og 12 år. Katrine er skribent til en fast klumme i Jyllandsposten, er ivrig blogger og skriver på en bog om parforhold til Politikens Forlag. Hun kan fra efteråret 2012 ses i en udsendelsesrække på kanal 4. Katrines mission er at få flere kvinder til at tage ansvar for sig selv. Først når de forstår deres eget bidrag til deres liv, kan de styrke kærligheden til sig selv og dermed til deres parforhold.

Tag ansvar for dig selv kvinde!

 • vi som kvinder har ofte mægtig travlt på vores mænds og børns vegne og gør os samtidig afhængige af at få opfyldt vores behov ude i verden, fremfor hjemme hos os selv. Det dræner os selv og manden
 • Lær hvad det vil sige at tage ansvar for dig selv, og hvordan du kan sørge for at fylde dig selv op, fremfor at forvente at andre skal gætte dine behov og grænser
 • Vi kvinder er ikke særlig gode til at tage os af os selv. Vi tror vi skal yde og handle og have overblik og kontrol hele tiden, ellers ramler korthuset.
 • Sådan får du modet til at slippe lidt – så manden kan komme på banen og blive den mand du ønsker dig
 • når vi holder af os selv, vil vi også være i stand til at mærke al den kærlighed der er til os

 

Ingrid Ann Watson Ingrid Ann Watsonsom er psykoterapeut, singlecoach, workcoach og parterapeut. Hun er en ofte brugt samlivsekspert i  bl.a. TV2 lounge, Godaften Danmark, P4, som coach i De unge Mødre, Jyllandsposten, BT og er bogaktuel med bogen: “Elsk ham igen – Sådan får I kærligheden tilbage i jeres forhold”. Hun har 23 års erfaring med, hvordan vi står i vejen for os selv og hinanden,og hvordan man stopper det. Ingrid Ann hjælper par til at elske hinanden (igen) og singler i at få en kæreste

Vil du lære hemmeligheden bag et succesrigt parforhold? Eller er du en af de mange singler som hjertens gerne vil møde en partner?

Så lyt med når Ingrid Ann Watson fortæller

 • Hvordan du forvandler ensomhed til par-fællesskab
 • Utroskab og tilgivelse, at acceptere og rumme din partner
 • Få tips til at blive elsket præcis som du har brug for

Er du single? Vil du rigtig gerne have en partner?

 • Så lær de 7 veje til succesfuld dating
 • Forskellen på når mænd og kvinder dater.
 • Hvordan du giver af dig selv og samtidig beholder din integritet
 • Gør op med din fortid og få en fremtid!

 

Cand. psych. Jette Sinkjær Simon har arbejdet med par og parterapi i 28 år. Hun er Danmarks (ukronede) dronning indenfor parterapi. Hun afholder Imago workshops for par og uddanner Imago parterapeuter.Jette har udgivet den læseværdige bog: “Imago – kærlighedens terapi” og er aut. psykolog, specialistgodkendt i psykoterapi & supervision, samt specialist i Imagoterapi og clinical trainer ved Imago-instituttet i USA. I 2012 uddanner hun terapeuter i Danmark, USA, Slovenien og Qatar.
Kunsten at bevare kærligheden i parforholdet
 • Færdigheder i at lave konkrete forbedringer i jeres parforhold og hvordan I bevarer disse
 • En ny vision af muligheder for både at forstå og blive forstået af din partner
 • Sådan kommer I af med et forældet kønsrolle mønster, der typisk forhindrer mænd og kvinder i at have en dyb kontakt
 • Sådan skaber I en vedvarende stemning af accept og tryghed i jeres forhold
 • Hvad det seneste nye fra hjerneforskningen, parforholdsstudier og krop/psyke viser os om at forbedre tilfredsheden i parforhold

 

Liv Dhanyo Thommesen har oprindelig arbejdet med dans, teater og healing. Siden hen har hun taget en krops-psykoterapeutisk uddannelse og videreuddannet sig indenfor områder som Familie-opstilling, Procesorienteret Psykologi, Chok- og Traumeforløsende Terapi, Imago Par- og relationsterapi, Kybernetisk Psykologi og Systemisk Supervision. Har i de sidste 30 år fordybet sig i meditation og mindfulness. Liv er leder af Human Vision, der bl.a. tilbyder uddannelse og træning i familieopstilling.

Kærlighedens 7 grundvilkår… hvorfor er det nogle gange så svært? – om hvordan vi kan bryde med fortidens forviklinger og de ubevidste genudspillingsmønstre, som præger vores nutidige kærlighedsliv

 • Er det svært for dig at finde en kæreste eller tror du ikke på, at det er nogen til dig?
 • Har du svært ved at give dig hen til kærligheden?
 • Elsker du for meget… eller tør du ikke at elske?
 • Mangler gnisten og gløden i dit parforhold?
 • Har du og din kæreste svært ved at forstå hinanden?
Velkommen til et foredrag om de ofte ubevidste blokeringer, og hvordan du kan komme videre og skabe nærhed og kærlighed i dit liv.

 

Bjarne Toftegård er i dag en af Danmarks førende stresseksperter. Han uddanner stresscoaches, arbejder med stresscoaching og holder foredrag om stress. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som cand. polyt. og ph.d. og har desuden en bachelor i psykologi fra Københavns Universitet. Bjarne Toftegård har en omfattende viden om, hvordan man opdager stress, tackler stress og i det hele taget får privatliv og arbejde til at gå op i en højere enhed.

Sådan får du balance mellem arbejde og familielivet uden stress

 • Du lærer, hvad stress er
 • sådan får du øje på din egen stress
 • Sådan genkender du stress hos andre
 • 10 tip til hvad du kan gøre hvis stressen melder sig
 • Sådan får du et arbejdsliv til at hænge sammen med familielive

 

Ursula Fürstenwald er er autoriseret psykolog og godkendt specialist i psykoterapi (Dansk Psykologforening), samt specialist og supervisor i psykotraumatologi. Hun har 12 års erfaring som offentlig ansat psykolog med børn og familier og 10 års erfaring som privat ansat psykolog med traumatiserede flygtninge, voksne og børn. Egen praksis siden 2003. Ursula er en ud af 3 medorganisatorer af SE® uddannelsen i Danmark og laver bl.a. introkurser til denne over hele landet. SE® terapi er den korte betegnelse for Somatic Experiencing®, en behandlings metode som forløser og helbreder traumer, udviklet af Peter Levine, Ph.D. På dansk kan man kalde metoden somatisk erfaringsdannelse.

En af de mest almindelige årsag til besvær i dit kærlighedsliv: Og sådan kan du bruge de naturlige neurofysiologiske helingsevner: 1. Til at lande besværet og 2. styrke dine kærlighedsevner – så bliver kærligheden i dit liv lettere og dybere på samme tid!

 • Sådan kan traumer, livets knubs og tilknytningstraumer påvirke livskvaliteten
 • Hvad er SE (Somatic Experiencing)?
 • Sådan gavner SE kærligheden
 • Enkle, konkrete måder til at lande traumeenergien, når den giver uhensigtsmæssige reaktioner – generelt og i konkrete (konflikt/kærligheds) situationer krydret med Ursulas erfaringer fra nylige rejse og arbejde med Tamilske traumatiserede børn og voksne

 

Lone Eriksen er personlig økonomisk rådgiver og stifter af Styr på Penge. Lone har en lang karriere i den finansielle sektor bag sig og har gennem mange år arbejdet med og studeret NLP. Lone udgav i efteråret 2011 10 trin til en tjekket økonomi. Bogen skrevet for dig, som ikke har den store erfaring med penge og økonomi og som synes, at din bankrådgiver taler et andet sprog. Lone er desuden brugt som økonomisk ekspert i Go Morgen Danmark, Ekstrabladet.dk og Radio 24syv.

Sådan strander det smukke kærlighedsliv på din pengehistorie og din pengetype

 • Opdag din pengetype, og hvordan det påvirker din måde at bruge penge på
 • Den største økonomiske hemmelighed bag et velfungerende kærlighedsliv
 • 3 trin til hvordan du stopper skænderierne om penge.

 

Connie Kragelund er kærlighedsmentor, par- og psykoterapeut og forfatter. Hun hjælper mennesker, der bøvler med kærligheden eller selvværdet, til at udvikle den trygge tilknytningsform, så de kan opleve den ægte kærlighed. Kærligheden til sig selv og kærligheden i forhold til en kæreste. Det har hun gjort i 20 år og er en hyppig gæst i medierne. Connie Kragelund er aktuel med bogen Kærlighedens vildveje. Desuden har hun designet kærligheds transformations processen: 7 trin til kærligheden.

De 7 trin til kærlighed: Sådan kan du skabe det kærlighedsliv, du drømmer om skridt for skridt – uanset om du er single eller i et parforhold

 • De 4 bevidstheder – og hvordan de styrer dig og især dit kærlighedsliv, indtil du lærer at tæmme dem
 • Hemmeligheder og konkrete tip fra hvert af de 7 trin til kærligheden, som du omgående kan gå i gang med at bruge i din dagligdag

 

Kisser Paludan er født i 1969, gift og har to børn. Hun er Cand. Psych. fra Københavns Universitet og fungerer som mentor, kursusleder, foredragsholder, terapeut og skribent. Kisser har efteruddannet sig i psykoterapi, parterapi, hypnose, mindfulness, meditation og Enneagrammet. Hun har skrevet bogen “Parforhold og livet med børn” og har sin egen klumme i Søndag og blog i Sund og Skøn på soendag.dk.

 

Bevidst kærlighed med højt selvværd

Bliv klogere på vore kærlighedsforudsætninger: om barndommens mønstre og betydning for den voksne kærlighed og og betydningen af et stærkt selvværd for evnen til at opleve kærlighed!

Nu kan du endelig downloade alle de brugbare og inspirerende guldkorn eksperterne rundhåndet deler ud af i Slip kærligheden løs 2012!

Hvor meget er et bedre kærlighedsliv værd for dig?

For kun 127 kr. får du adgang til at downloade alle lydfiler fra Slip kærligheden løs 2012! til evigt ejerskab og personligt brug. Det er mindre end en frokost i byen for 2 eller ca. det halve af en bog. Du får ca. 9 timers koncentreret og gennemarbejdet input, det meste noget du kan gå i gang med at bruge med det samme, uanset om du er single eller i parforhold.

 

 

Spontane reaktioner fra lyttere i Slip kærligheden løs 2012!:

Jeg har netop lyttet til Jettes foredrag, og jeg er dybt berørt af hendes kloge og indsigtsfulde ord. Tusind tak for det. Inger Balle.

Meget oplysende foredrag. Tak. Tinnah

Tak for et Super spændende og vigtigt foredrag… maja

Jeg har nu i over 11 år været single, og har siddet og lyttet til Liv, og kan relaterer til meget af det der bliver sagt. Anonym kvinde

19 tanker om "Slip kærligheden løs"

 1. Hej Connie. Tak for den fine invitation. Jeg glæder mig til at det går løs. Jeg håber der er plads til mænd. Ellers mangler i en halvdel hihi. Jeg vil ønske dig alt godt og lykke med fordravet. Kan godt forstå din spænding og glæde. Kan mærke det i fuld udstrækning når jeg tænker på dig Møs Ejner E.

 2. Super spændende initiativ!! – glæder mig 😀 Lige et dumt spørgsmål… hvordan virker det? Fungerer det som streaming, og hvor er linket?

 3. Tak Mette, faktisk et super spørgsmål!
  Her er hvordan det fungerer:
  1. udfyld tilmeldingsformularen her på siden
  2. godkend den bekræftelsesmail, der dukker op i din indbakke (kig evt. efter i dit spamfilter)
  3. kl. 14 i dag modtager du endnu en mail med adgang til det første indslag i Slip kærligheden løs
  4. du bruger det tilsendte link og kode – så kommer du ind på eventsiden og kan lytte/se indslaget
  5. du har adgang til dette i en uge, indtil næste indslag kommer på
  Glæder mig til at have dig med <3

 4. Fremragende intiativ, Connie 🙂 Har allerede sendt invitationen videre til mange af mine ven/-inder 🙂

 5. Jeg har først lige skrevet mig op på listen. Får jeg så ikke noget tilsendt? Vil jo nødigt gå glip af noget 😉

  På forhånd tak

 6. Hej Marianne…godt du skriver, for du var ikke registreret. Ved ikke hvad som gik galt, men jeg har sat dig på nu. Du skulle gerne have modtaget adgangs informationerne i din indboks nu 😉

 7. Jeg kan umiddelbart ikke se hvor det bliver holdt henne, så det er mit spørgsmål, hvor bliver det holdt henne?

  Jeg vil glæde mig til at komme til de mange dejlige fordrag…!

  Kh
  Malica

 8. Hej Malica.
  Online betyder, at du kan høre det via Internettet, typisk på din PC. Nogle af foredragene kan du downloade og tage med dig på din mobil, iphone, ipod, brænde på CD mv.
  God fornøjelse 😉

 9. Hej Pernille

  Jo, som noget nyt kan du for kun 127 kr. få adgang til at downloade alle lydfilerne, så du selv har dem. Se lige ovenover disse kommentarer

  Hjertelige hilsner
  Connie

 10. Jeg er tilmeldt de gratis uge mails, men har desværre mistet den fra denne uge, er det noget jeg kan få sendt igen, så vil jeg blive rigtig glad 🙂 Mkh. Marianne PS: Det er super godt!!!

 11. Hej Connie
  Jeg er tilmeldt event lydfiler, men har mistet nr. 12, må jeg få den tilsendt igen, da jeg er meget ked af at gå glip af den. Det er rigtig godt.

  Mkh.
  Marianne

Der er lukket for kommentarer.