Jeg vil ha’ en kæreste – sølvpakken

7 trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste!  sølvpakke:

  • Daglige kæreste aktiviteter, der styrker dine kærligheds evner og får en kæreste ind i dit liv
  • 3 x private sessioner kæreste sessioner med Connie Kragelund(face-to-face i Virum, telefonisk eller Skype ) undervejs i forløbet med Connie Kragelund (senest 4 måneder fra købet)
  • 4 Mp3 lyd filer 7 trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste! Grundmodulerne: 4 x 75 minutter. Her kan du sidde i din egen stue og få en masse kæreste inspiration og konkrete guidede kærligheds aktiviteter. Download og hør Mp3 filerne så meget og ofte, som du ønsker. Hør dem på din ipod, mobil, i din bil eksempelvis til og fra arbejde eller på din PC eller musikanlæg
  • e-bog: 7 trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste! Grundmodulet. 59 sider spækket med nyttig viden og aktiviteter, så du kan få den kæreste ind i dit liv nu

Din investering i dig selv er kun 3997 kr. for alt dette. Depositum udgør 1097 kr. Du kan betale i rater.

Du får Fuld Tilfredshedsgaranti, så du har intet at miste! Det er vigtigt for mig, at du er glad og tilfreds med 7 Trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste!  I modsat fald vil jeg ikke have dine penge.

De første 30 dage eller indtil første session, kan du derfor få alle dine penge retur, hvis du ikke er fuldt tilfreds med 7 Trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste!

Nye indlæg