Jeg vil ha’ en kæreste!

7 trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste!

Er du single – og vil du gerne ind i et parforhold? Dette eksklusive diamantforløb er et forløb, hvor du kommer meget mere ind i den trygge tilknytningsform, der er den sunde og naturlige måde at relatere til andre på. Du lærer også, hvordan du får en kæreste – Den eneste ene – ind i dit liv nu! Du får ryddet forhindringerne for den ægte, dybe, vedvarende kærlighed af vejen.

Kender du dette?

 • Du håber på at få en kæreste, men du tror ikke længere på det?
 • Du vil gerne have børn, men det biologiske ur tikker – uden HAN dukker op?
 • Det er længe siden, du har haft en kæreste, så du føler dig noget “rusten” og usikker
 • Du falder for de “forkerte” igen og igen…måske er der samtidig søde mænd, som er interesseret i dig, som du slet ikke tænder på?
 • Du synes, du burde møde ham på den “naturlige” måde – men det sker bare ikke?
 • Du har været single i nogle år og synes, at du er klar til kæresten nu. Men der sker bare ikke noget?
 • Du har haft forhold af kortere eller mellemlang varighed. Nu vil du godt møde en kæreste, hvor du kan opleve ægte og nærende kærlighed, som er langtidsholdbar?

Kan du svare ja til bare ét af disse spørgsmål? Så kan jeg anbefale dig diamantforløbet 7 trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste!

For overvej et øjeblik: Hvad koster det dig helt konkret følelsesmæssigt, mentalt, fysisk (inklusiv økonomisk) og åndeligt, at du drømmer om – men ikke har den kæreste lige nu?

Forestil dig så, hvordan dit liv omvendt vil være, hvis du deler din hverdag med kvalitets kæresten. Hvis du og din kæreste har det forhold, som du drømmer om? Hvordan vil det berige dig følelsesmæssigt, mentalt, fysisk (inklusiv økonomisk) og åndeligt?

Dette får du ud af kæreste diamant forløbet:

 1. Du vil få en kvalitets kæreste: Nu eller i løbet af den tid, det tager dig at integrere og bruge det, du får med dig fra forløbet (det har 80 % fået det sidste år)
 2. Vi styrker dine evner til at opleve succes med at være i et forhold inklusiv at hvile i dig selv, frem for at være ovre hos ham
 3. Du får fjernet selvsabotage
 4. Du får helet det at falde for de forkerte, og udvikler hvordan du kan forelske dig i ham, der er rigtig for dig
 5. Du vil lære, hvor og hvordan du kan møde kæresten, inklusiv hvordan du bedst dater
 6. Du vil udvikle tilliden til dig selv – og en potentiel kæreste. Men ikke blindt: Du bliver bedre i stand til at “læse” den anden og være tro mod dig selv
 7. Du vil i det hele taget få styrket din trygge tilknytningsform i dette forløb
 8. I Jeg vil ha’ en kæreste! forløbet vil du desuden opleve, at dit selvværd stiger i takt med dine kærlighedsevner.

Her i dette eksklusive, berigende diamantforløb vil du lære det allerbedste og mest virksomme fra mine 30 års års kærligheds og kæreste studier. Du bliver indviet i det vigtigste fra den nyeste viden omkring kærlighed, dating og tilknytningsformer. Du får essensen serveret, så du skridt for skridt kan blive helt kæreste og kærligheds-klar NU!

Dette har andre fået ud af at deltage: 

Richard Sandmand: Jeg kom på kærestekurset i kontakt med mit negative kvindesyn og min store modstand mod kvinder. Jeg nåede til at slippe de ting og fik så mit livs bedste kæreste.

Helle Fabricius: Jeg har et dejligt og harmonisk parforhold, som er lige som “jeg vil have det” Jeg har brugt Connie´s ekspertise og superfornemme indføling gennem flere processer for at nå hertil.

 

 

I dette kæreste diamant forløb får du helt konkret:

 • 7 givende trin til at blive kæreste klar: Du bliver ført sikkert igennem skridt for skridt
 • 1 personlig eksklusiv VIP kærestedag på 3 timer, hvor vi afdækker din kærlighedstype, kickstarter processen og giver dig masser af retning og kærlighed, så du kommer godt i gang
 • I alt 12 berigende private sessioner kun dig og mig (i Virum eller på Skype)
 • Daglige virksomme kærligheds aktiviteter, der gør dig endnu mere kæreste klar
 • Et forløb, der målrettes præcist efter den person, som du er – og de kærlighedsmønstre du har. Så du får succes med kærligheden i dit liv nu!
 • Gavnlige metoder til at udvikle Den sikre, trygge tilknytningsform på, ud fra den tilknytningsform du har nu
 • Den eftertragtede e-bog: 7 Trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste! 118 (A4) sider fyldt med koncentreret værdifuld kæresteviden og kærligheds træningsaktiviteter, der giver dig nøglerne til at opleve kærligheden nu

Bonusser:

 • Den populære ebog Kærlighedens vildveje (værdi 199 kr.)
 • Klar til kærligheden – audio kurset (værdi 597 kr.)

 

 

 

Dette eksklusive, berigende diamantforløb er sammen med Connie. Og der er derfor begrænsede antal forløb. Dagene aftales individuelt, som det kan passe dig (dog tillæg for aften og lørdagstider).

Alt dette har en værdi på over 23.000 kr. – hvis du ellers kan sætte en pris på kærligheden og det at få kvalitets-kæresten ind i dit liv!

Din investering i dit kærlighedsliv er kun 15.700 kr. Du kan betale i op til 11 rater.

 

 

Du får Fuld Tilfredshedsgaranti, så du har intet at miste!

Det er vigtigt for mig, at du er glad og tilfreds med 7 Trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en kæreste!  I modsat fald vil jeg ikke have dine penge.

De første 14 dage kan du derfor få alle dine penge retur, hvis du ikke er fuldt tilfreds med 7 Trin til kærligheden – Jeg vil ha’ en Kæreste!
Hvis du har gennemført VIP dagen, gælder garantien minus depositum på 3500 kr.

Kvinde, 43 år: Hjem til kærlighed og kildevand – Jeg havde i en del år ønsket mig en kæreste, da jeg faldt over Connies brochure: “Klar til en kæreste!”. Ugen efter det sidste “Klar til en kæreste”-kursus mødte jeg den mand, som jeg nu har delt bord og seng med i over fire år – de lykkeligste i mit voksenliv!

Jeg nyder at komme hjem fra arbejde og blive mødt med et bjørneknus og: “Hvordan har din dag været? Uden forløbet hos Connie, tror jeg ikke, at jeg havde turdet lukke ham ind i mit liv.

Nye indlæg